May 18, 2021

Før du køber

Hvorfor anskaffe sig en brændeovn eller pejseindsats?

Investér i en brændeovn og høst masser af gode fordele

Der er mange gode fordele ved at investere i en brændeovn - både som energikilde men også som en del af indretningen i dit hjem:

· Spar penge på varmeregningen - med en brændeovn kan du på en kold vinterdag ofte få regenereret nok varme til at varme store dele af dit hjem op, så du på den måde kan spare på dit el- og varmeforbrug. En brændeovn er derfor et populært valg til fx sommer- og fritidshuse, hvor den også passer helt ideelt til den hyggelige stemning.

· God varmefordeling - du forestiller dig måske, at en brændeovn har en elendig varmefordeling - men det passer ikke. Nutidens brændeovne anvender et såkaldt konvektionsprincip, der betyder, at varmen fordeles bedre i rummets afkroge sammenlignet med de gamle stråleovne, som man anvendte i gamle dage. Det betyder, at du på sigt kan spare penge på varmeregningen og udnytte den varme, du får fra din fritstående eller væghængte brændeovn.

· Lang holdbarhed - en brændeovn kan faktisk holde i mange år, og det er derfor en god investering for fremtiden. Netop af den grund er det også vigtigt, at du finder den helt rigtige brændeovn, som passer til dine unikke behov og forventninger. Derudover er det vigtigt, at du sikrer en god rengøring og vedligeholdelse af din brændeovn, så du kan forlænge dens levetid.

· Skab hyggelige omgivelser - levende ild har altid været helt essentiel for menneskets overlevelse, og derfor er det ganske naturligt, at mange af os finder de knitrende flammer meget beroligende. I dag kan du gøre brændeovnen til en aktiv del af indretningen i dit hjem med de mange smukke modeller, du kan vælge imellem - fx væghængte brændeovne.

Flere gode råd

Kontakt os i dag

Få hjælp til at vælge det perfekte produkt til dit behov

Tak! Din besked er nu modtaget
Noget gik desværre galt. Prøv venligst igen.
Vi deler aldrig dine kontaktdetaljer med andre